Tilgængelighed

Vi ved, at en teatertur kræver lidt ekstra for nogen. Men et teaterbesøg skal være overkommelig for alle, hvorfor vi har et skærpet fokus på handicapfaciliteter. Læs om dem her, og ved yderligere spørgsmål kan du henvende dig på post@bettynansen.dk.

For folk med et handicap

Betty Nansen Teatrets hovedscene på Frederiksberg Allé er der to trapper, men der forefindes en kørestolselevator ved døren til foyeren yderst til højre på facaden.

Der er to pladser til kørestole i prisgruppe A. Bemærk, at der er en handicapparkeringsplads på hjørnet af Frydendalsvej og Frederiksberg Allé, ca. 25 meter fra teatrets hovedindgang.

På vores anneksscene Edison har vi fået etableret handicapadgang til teatersalen i form af en elevator. Henvender du dig til vores personale i baren, når du ankommer til teatret, vil de vise dig vej til elevatoren.

FOR FOLK MED NEDSAT HØRELSE

Har du nedsat hørelse og brug for ekstra udstyr for at forbedre lytteoplevelsen i salen, kan du gratis reservere et trådløst FM-udstyr med hovedtelefoner til alle Betty Nansen teatrets forestillinger og arrangementer i salen.

Vi har otte sæt FM-udstyr, som trådløst overfører lyd fra vores eksisterende højttaleranlæg til de individuelle modtagere, så publikummer med nedsat hørelse får samme udbytte af teaterforestillingen eller arrangementet som de øvrige gæster. De individuelle modtagere forbindes til et sæt hovedtelefoner, som kan lånes af os, eller du kan medbringe dine egne hovedtelefoner og få en bedre lydkvalitet. Dine egne hovedtelefoner skal dog have minijack-stik.

FM-udstyret erstatter tidligere teleslyngeanlæg.

Hvordan?
Lån af FM-udstyret inkl. hovedtelefoner er gratis, men skal reserveres på forhånd. Dette gøres ved at kontakte os på billet@bettynansen.dk eller på tlf: 33210755.

FM-udstyret udleveres fra billetskranken på teatret. Efter forestillingen afleveres FM-udstyret til personalet i baren.