Tilmeld dig 

VORES BETTY

VORES BETTY er vores gratis tilbud til dig, der gerne vil følge med i, hvad det sker i huset. Du får forlommer, hemmeligheder, særarrangementer og gode tilbud - også fra de rare folk, vi arbejder sammen med. Som en del af VORES BETTY er du altid den første til at høre om det hele, når vi sender dig et nyhedsbrev et par gange om måneden.

Som medlem af VORES BETTY får du

- Invitationer til åbne prøver, premierer og åbent hus.

- 20 - 50% rabat på billetter på udvalgte datoer.

- Presale til koncerter og andre særarrangementer.

- Rabat på kunstplakater, forpremierer og særarrangementer.

- Gratis kaffe og 10% i baren, når du besøger os.

- Vi spørger løbende VORES BETTY til råds og inddrager dig i både research og udvikling af forestillingerne. F.eks. har vi spurgt dem, hvad vores nye eventscene skal hedde, og så ved vi, at 75 procent af dem har oplevet at kede sig i deres parforhold!

OG HVEM ER VI SÅ?

Vi er 28.032 mennesker, der deler oplevelser på Betty Nansen Teatret. Vi er allerflest Metter - 215 styk for at være præcis. Til gengæld er vi kun én Leo, én Hella, én Dodo og en ”tandlæge Kirsten”. Fem af os deler fornavn med huset og hedder Betty. 38 af os har været nøgne på Betty (forklaringen finder du her). Én ser ud til at bo i Rusland, 14 følger med fra Helsingør og 10 stk. bor nord for Limfjorden.

Skal vi også være dig?

MEDLEMSKORT

Som medlem kan du naturligvis få et medlemskort. Du behøver det ikke, men hvis du får lyst til gratis kaffe eller 10 procent i baren, når du besøger os, skal du vise et medlemskort i baren.

Dit fysiske medlemskort kan du hente i billetsalget, næste gang du besøger os eller downloade fra velkomstmailen, som du modtager umiddelbart efter du har tilmeldt dig.

Øvrige

Forestillinger

07.03.2019 - 06.04.2019

En skærsommernatsdrøm

28.09.2024 - 16.11.2024

Sort Samvittighed #4

18.08.2024 - 19.08.2024

The Undoing of Carmen