Skolebesøg

På Betty Nansen Teatret vil vi gerne videregive teaterglæde til alle aldre – også det yngre publikum. For unges indlæring styrkes gennem kunsten, ikke? Vi begejstres derfor når vores teatersale fyldes med skoleelever, og det er vigtigt for os, at teateroplevelsen bliver så god og berigende som mulig. Derfor har Betty gode tilbud til skoleklasser, der kan komme billigere i teateret, få udleveret skolemateriale og møde en skuespiller.

BILLETPRIS

Grupper på mindst 6 personer under 25 år kan få billetter til 75 kr. pr billet til alle forestillinger på alle vores scener. Prisen gælder på udvalgte dage til et begrænset antal pladser. Medfølgende lærere tilbydes samme billetpris som elever.

Billetbestilling

Onlinebestilling
Bestil billet på teatrenes fællesportal for skoler
BRUG TEATRET I UNDERVISNINGEN

Personlig service
Billetbillet på telefon 70 27 22 72.
Åbningstiderne for telefonisk henvendelse:
Mandag – fredag kl. 14.00 – 17.00

INDTRODUKTION TIL FORESTILLINGEN

Om onsdage tilbyder teatret en gratis introduktion til den aktuelle forestilling.

Introduktionen finder sted kl. 19.15 inde i teatersalen. Den vil blive afholdt af en person, der har fulgt forestillingen tæt samt en skuespiller fra holdet. Sammen vil de fortælle om tilblivelsen, tematikkerne forestillingen rejser, særlige steder man skal lægge mærke til, samt det forhold, der opstår mellem publikum i salen og skuespillerne på scenen. Det vil være muligt for eleverne at stille spørgsmål undervejs.

Introduktionen er specifikt målrettet skoleklasser, starter 19.15 og varer ca. 20 minutter.

I tilmelder jer i forbindelse med billetbestillingen på BRUG TEATRET I UNDERVISNINGEN

Skolemateriale

Der udvikles undervisningsmateriale til udvalgte forestillinger. I denne sæson udvikles der til ALICE og EDWARD II. Materialet kan downloades fra denne side ca. 3 uger før premieren på de to forestillinger.