Skolebesøg

På Betty Nansen Teatret vil vi gerne videregive teaterglæde til alle aldre – også det yngre publikum. For unges indlæring styrkes gennem kunsten, ikke? Vi begejstres derfor når vores teatersale fyldes med skoleelever, og det er vigtigt for os, at teateroplevelsen bliver så god og berigende som mulig. Derfor har Betty gode tilbud til skoleklasser, der kan komme billigere i teateret, få udleveret skolemateriale og møde en skuespiller.

BILLETPRIS

Grupper på mindst 6 personer under 25 år kan få billetter til 75 kr. pr billet til alle forestillinger på alle vores scener. Prisen gælder på udvalgte dage til et begrænset antal pladser. Medfølgende lærere tilbydes samme billetpris som elever.

Billetbestilling

Onlinebestilling
Bestil billet på teatrenes fællesportal for skoler
BRUG TEATRET I UNDERVISNINGEN

Personlig service
Billetbillet på telefon 70 27 22 72.
Åbningstiderne for telefonisk henvendelse:
Mandag – fredag kl. 14.00 – 17.00

MØD EN SKUESPILLER

På alle tirsdage, onsdage og torsdage tilbyder teatret et gratis møde med en skuespiller fra den aktuelle forestilling.

Mødet finder sted inden forestillingen, og her vil skuespilleren fortælle om sit arbejde med tilblivelsen af forestillingen, samt det særlige forhold der opstår publikum i salen og skuespillerne på scenen. Det vil være muligt for eleverne at stille spørgsmål undervejs.

Skuespillermødet er specifikt målrettet skoleklasser og finder kun sted tirsdage og onsdage.

Mødet starter 45 minutter før forestillingen starter.

I tilmelder jer mødet i forbindelse med billetbestillingen på BRUG TEATRET I UNDERVISNINGEN

Lærerkurset

Vi gentager den store succes og udbyder igen i næste sæson i samarbejde med Brug Teatret i Undervisningen lærerkurser, som klæder dig på til at bruge teatret i din undervisning.

Hvert kursus er tilknyttet en forestilling, hvorfra der eksemplificeres ud fra. Det næste kursus i rækken på Betty Nansen Teatret har fokuspunktet ’æstetiske læreprocesser med udgangspunkt i teatret’, og tager afsæt i forestillingen Iliaden af Homer, som spiller på teatret fra 11. marts.

 

Skolemateriale

Der udvikles undervisningsmateriale til udvalgte forestillinger. I denne sæson udvikles der til MØRKT FORÅR og ILIADEN.

Undervisningsmaterialet vil kunne downloades fra denne side senest 2 uger inden forestillingen har premiere.