MOR

En forestilling om det mest banale og det allerstørste

Info

Spilleperiode

02. maj 2024 -
30. maj 2024

Forventet spilletid

60 minutter

Spilledage

Tirsdag – fredag kl. 20.00
Lørdag kl. 16.00
Søndag den 12. maj kl. 11.00 og 15.00

OBS

forestillingen spiller ikke længere

Se aktuelle forestillinger

OM FORESTILLINGEN

Har du prøvet at føde og have det vildt over det? Har du set andre give liv og blive underlige? Har du stenet over, hvor du selv starter og slutter?

Moderskabet er brutalt, smukt, trættende, ensomt, altopslugende, banalt og fuldstændig vanvittigt. At give liv er et af de største eksistentielle spørgsmål og oplevelser. MOR viser transformationen, opløsningen af egoet, det overnaturlige eller måske i virkeligheden det mest naturlige, det dyriske, alt det som vi umiddelbart ikke har nogle ord for.

Kollektivet Ruby Gamache består af fem medlemmer, som har skrevet dagbog om at blive mor og længes efter at blive det. Deres stemmer flettes sammen til et korværk, hvor hverdagen bliver storslået gennem nykomponeret musik. MOR er en poetisk og humoristisk, koreograferet forestilling. En hyldest til moderskabet og længslen efter at blive mor.

Ruby Gamache etablerede sig med forestillingen TYK, som blev Reumert-nomineret i 2021, og var baseret på skuespiller Julie Thalunds dagbog. I MOR står hele kollektivet på scenen og alle tekster, der bliver fremført på scenen, er baseret på kollektivets dagbøger. De medvirkende repræsenterer i forestillingen både deres egne og hinandens tekster.

Ruby Gamache består af: Camilla Bang, Julie Thalund Petra Adlerberth-Wik, Gunilla Lind, Anna Gammelgaard og Astrid Hansen Holm  (Astrid Hansen Holm bidrager med tekster, men medvirker ikke i forestillingen.)

 

Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond, Wilhelm Hansen Fonden. Forestillingen er en co-produktion mellem Ruby Gamache og Betty Nansen.

OBS!

Til dig der er på barsel

Forestillingerne den 28. og 29. maj spiller klokken 11 og er særligt til barslende mødre eller fædre. Selve forestillingen bliver spillet præcis som den plejer – til et voksent publikum. Det særlige er, at det vil være muligt at tage barnevognen med ind i vores foyer, der er pusleplads på toilettet, ekstra stoleplads i salen til din baby eller pusletakske, og du kan gå undervejs i forestillingen, hvis det bliver nødvendigt.

PÅ SCENEN

Camilla Bang

Komponist, musiker og medvirkende

Anna Gammelgaard

Scenograf og medvirkende

Gunilla Lind

Koreograf og medvirkende

Julie Thalund

Skuespiller og medvirkende

Petra Wik

Instruktør og medvirkende

Holdet bag

Tekst og iscenesættelse

Ruby Gamache

Lysdesign

Thora Eriksen

Iscenesættende dramaturg

Rikke Frigast Jakobsen

Lydkonsulent

Simon Brinck

Producent: Prfrm

Produktion og formidling af Scenekunst / Mikkel Kryger og Amina Krohn Membar.

Øvrige

Forestillinger

28.09.2024 - 16.11.2024

Sort Samvittighed #4

Læs mere

18.08.2024 - 19.08.2024

The Undoing of Carmen

Læs mere

10.01.2025 - 01.02.2025

Trold kan tæmmes

Læs mere