MOR

Billetpris

75 - 225 KR.

MOR

En forestilling om det mest banale og det allerstørste

Info

Spilleperiode

02. maj 2024 -
30. maj 2024

Forventet spilletid

Oplyses efter premieren

Spilledage

Tirsdag – fredag kl. 20.00
Lørdag kl. 16.00
Søndag den 12. maj kl. 11.00 og 15.00

Pris

75 - 225,-

Få 10% i baren og en gratis kop kaffe

Bliv medlem Bliv medlem - Det er gratis

OM FORESTILLINGEN

Har du prøvet at føde og have det vildt over det? Har du set andre give liv og blive underlige? Har du stenet over, hvor du selv starter og slutter?

Moderskabet er brutalt, smukt, trættende, ensomt, altopslugende, banalt og fuldstændig vanvittigt. At give liv er et af de største eksistentielle spørgsmål og oplevelser. MOR viser transformationen, opløsningen af egoet, det overnaturlige eller måske i virkeligheden det mest naturlige, det dyriske, alt det som vi umiddelbart ikke har nogle ord for.

Kollektivet Ruby Gamache består af fem medlemmer, som har skrevet dagbog om at blive mor og længes efter at blive det. Deres stemmer flettes sammen til et korværk, hvor hverdagen bliver storslået gennem nykomponeret musik. MOR er en poetisk og humoristisk, koreograferet forestilling. En hyldest til moderskabet og længslen efter at blive mor.

Ruby Gamache etablerede sig med forestillingen TYK, som blev Reumert-nomineret i 2021, og var baseret på skuespiller Julie Thalunds dagbog. I MOR står hele kollektivet på scenen, og forestillingen er skabt ud fra hele kollektivets dagbøger.

Ruby Gamache består af: Camilla Bang, Julie Thalund Petra Adlerberth-Wik, Gunilla Lind, Anna Gammelgaard og Astrid Hansen Holm.

Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond, Wilhelm Hansen Fonden. Forestillingen er en co-produktion mellem Ruby Gamache og Betty Nansen.

OBS!

Til dig der er på barsel

Forestillingerne den 28. og 29. maj spiller klokken 11 og er særligt til barslende mødre eller fædre. Selve forestillingen bliver spillet præcis som den plejer – til et voksent publikum. Det særlige er, at det vil være muligt at tage barnevognen med ind i vores foyer, der er pusleplads på toilettet, ekstra stoleplads i salen til din baby eller pusletakske, og du kan gå undervejs i forestillingen, hvis det bliver nødvendigt.

PÅ SCENEN

Camilla Bang

Komponist, musiker og medvirkende

Anna Gammelgaard

Scenograf og medvirkende

Gunilla Lind

Koreograf og medvirkende

Julie Thalund

Skuespiller og medvirkende

Petra Wik

Instruktør og medvirkende

Holdet bag

Lysdesign

Thora Eriksen

Øvrige

Forestillinger

10.02.2024 - 09.03.2024

Waiting Places

Læs mere

11.04.2024 - 12.05.2024

Stolthed og fordom

Læs mere

06.06.2024 - 08.06.2024

Maria

Læs mere