BRODERI & TALK: DE ENSOMME TIMER

Billetpris

80 KR.

Event

BRODERI & TALK: DE ENSOMME TIMER

Detaljer

Dato

07. juni 2024

Tidspunkt

22.30

Pris

80,-

Få 10% i baren og en gratis kop kaffe

Bliv medlem Bliv medlem - Det er gratis

Om arrangementet

Del dine ensomme timer med os, når Følsomt Broderi og CPH STAGE inviterer til broderi-bar og talk med skuespiller Freja Klint Sandberg og journalist Line Kirsten Nikolajsen.

Mens vi lytter til talken om ensomhed i en digital tidsalder, sysler vi med at brodere tanker og følelser ned i stoffet. Kris Jensen fra Følsomt Broderi introducerer alle til det ældgamle håndværk.

Arrangementet foregår efter forestillingen MARIA, hvor Freja Klint Sandberg bærer titelrollen som et ungt menneske i en fortvivlende og ensom situation. Med udgangspunkt i forestillingen reflekterer Freja Klint Sandberg og Line Kirsten Nikolajsen over deres egne oplevelser med ensomhed og det at føle sig anderledes eller udenfor gennem livet – og om hvordan sociale medier kan forstærke eller svække disse følelser.

Det kræver billet at deltage i broderi-baren. Billetten koster 80 kr. og inkluderer broderi-kit og lette snacks (brød m. olie). Baren er åben for salg af drikkevarer.

Det er ikke en forudsætning, at man har set forestillingen for at deltage i broderi-baren.

De medvirkende

LINE KIRSTEN NIKOLAJSEN

Beværter podcasten ’Kh Mor’ på Ally. Hun er tidligere radiovært på DR-programmerne ’Tabu’ og ’Tværs’, som har skabt rum for sårbare samtaler. Hun er derudover medstifter af teatermediet ’Den 4. Væg’ og medlem af Reumert juryen.

FREJA KLINT SANDBERG

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i Odense, hvorefter hun var ensembleskuespiller på Odense Teater i tre år. Siden hen har hun vundet stor anerkendelse for sine præstationer i ’Stolthed og Fordom’ og ’Alice i Eventyrland’.

FØLSOMT BRODERI

Kris Jensen broderer under navnet Følsomt Broderi. En slags stoflig dagbog om håb, usikkerheder og udvikling. Det er aldrig efter skabelon, men altid direkte fra hjertet. Kris holder løbende broderiworkshops med fokus på fællesskab og fordybelse. Se mere på Instagram @foelsomt_broderi

Om Maria

Publikum og anmeldere elskede Maria, da Odense Teater opførte forestillingen i foråret 2022, og nu gæster MARIA Bettys anneksscene. Freja Klint Sandberg tager sig igen af hovedrollen suppleret af et stærkt ensemble, og der er tale om en teateroplevelse, som man bare ikke må gå glip af.

Maria er 18 år, gravid og single. Hun er forladt af stort set hele sin familie og har kun sin bedstemor tilbage. Selvom hun har alle odds imod sig, kæmper hun sig gennem livet på jagt efter nogen, som vil være med til fødslen af hendes barn.

MARIA handler om ensomhed i en digitaliseret verden, hvor vi kan dele informationer og være tæt på hinanden som aldrig før – men samtidig aldrig har været mere alene.

Hvis du ikke er en person af farve og/eller en person med queer-erfaring, vil vi gerne understrege, at du er gæst i ballroom-fællesskabet og bør følge reglerne på lige fod med alle andre. Vær opmærksom på det rum, du indtager som gæst, og du vil blive budt velkommen med åbne arme.


Eventprogram

Konfetti

Konfetti Betty er navnet på vores eventprogram – det ekstra glimmer, lir, løjer og pazazz.