BRING THE DRAMA BALL

Billetpris

300 KR.

Event

BRING THE DRAMA BALL

Detaljer

Dato

03. februar 2024

Tidspunkt

20.00

Pris

300,-

Få 10% i baren og en gratis kop kaffe

Bliv medlem Bliv medlem - Det er gratis

Gør dig Klar dig til en aften med rendyrket drama!

Vi lægger hus til når Betty Miyake Mugler og Solange Owens inviterer dig med til at hylde nogle af de mest dramatiske øjeblikke i historien. Om det er overdådige modeshows, historiske skænderier, royale skandaler eller krige mellem berømtheder: i aften er det tid til at forkæle dig med det hele.

Så kom i kontakt med din indre dramaqueen og give dig helt hen til det!

Ball’et finder sted i scenografien til forestillingen EDWARD II, skabt af Karin Gille.

Læs alt om aftenens kategorier på facebookeventet for BRING THE DRAMA BALL

De medvirkende

Dommerne

Legendary Mère Mondiale Matyouz Owens, Legendary Father Kendrick Miyake Mugler, Legendary Mother Naimah Elle, Legendary Father Vinii Revlon, Paris Prince, Wolkoff Garçon, Mystic 007, Ria 007

DJ

Missy Revlon (Ball), Sinfohme (After Party)

MC

Shenron Garçon

HVAD ER ET BALL?

Den underjordiske ballroom-scene har sine rødder så langt tilbage som 1920’erne i Harlem, New York, og blev skabt af sorte og latinamerikanske transkvinder og drag queens som et nyt safe space på grund af den racisme, de stod over for inden for den hvide skønhedskonkurrence-scene.

Den udviklede sig til mange nye kategorier og blev ikke kun et rum for transkvinder af farve til at nyde fællesskabets tryghed, men også for alle queer personer af farve til at skabe og udtrykke det, der på det tidspunkt ikke var tilladt at udtrykke offentligt.

Selvom fællesskabet ikke er så opdelt som tidligere, vil vi gerne minde dig om, at rummet blev skabt og styres af mennesker af farve, og vi gør opmærksom på, at den underjordiske ballroom-scene ikke vil acceptere nogen former for racisme, homofobi, transfobi, ableisme, kropsskam eller nogen form for diskrimination. Ballroom byder alle velkommen og respekterer alle, uanset race, køn, etnicitet, krop eller status. Ballroom er et sted for kærlighed, enhed, kreativitet og gensidig respekt.

Hvis du ikke er en person af farve og/eller en person med queer-erfaring, vil vi gerne understrege, at du er gæst i ballroom-fællesskabet og bør følge reglerne på lige fod med alle andre. Vær opmærksom på det rum, du indtager som gæst, og du vil blive budt velkommen med åbne arme.